Manifest

VD har ordet

Lyhördhet, flexibilitet, ödmjukhet i kombination med hög kompetens och kreativitet. Det är våra ledord! Det kan låta floskelbetonat och så skulle det säkerligen vara om det inte var grundat i väldigt tydliga och väl förankrade värderingar!

Ända sedan vi startade vår verksamhet i början av 2000-talet har det varit vår fasta övertygelse att den lokala marknaden behöver en annorlunda IT-partner. Någon som inte är styrd av den senaste kvartalsrapporten på börsen, som inte behöver ändra inriktning och visa handlingskraft för att börskursen viker och som inte behöver rätta sig efter centrala beslut som inte gynnar de lokala kunderna. Ur ett medarbetarperspektiv ville vi också förverkliga ett annat ledord som vi tidigare upplevt som i väldigt hög grad floskelbetonat. Medarbetarna är vår viktigaste resurs!

Hi5 i Umeå är 100 % lokala! Vi som arbetar här äger och bestämmer själva över vår verksamhet och vi utvecklar den tillsammans med bara ett mål i sikte: Att kunna erbjuda något alldeles extra, både för oss själva och för våra kunder! Vi tror nämligen att detta går hand i hand. Bara om vi tillsammans med dig som kund känner oss som vinnare kommer vi att åstadkomma något som är långsiktigt riktigt bra och hållbart. Det är vad vi kämpar för!

Vi lyckas inte alltid och därför är vi lyhörda för dina synpunkter! Vi har korta beslutsvägar och anpassar oss snabbt efter kundernas skiftande önskemål. Vidare bygger vi spetskompetens inom våra egna väggar och för vår lokala marknad, och vi talar bara om det vi kan lokalt i Umeå! Vi tar inte oss själva på alldeles för stort allvar utan vi tror att en hälsosam och långvarig relation bygger både på professionalism och en god portion humor och medmänsklighet.

För de kunder som ger oss förtroendet att vara deras IT-partner anstränger vi oss till det yttersta för att i alla lägen förtjäna det förtroendet! För våra medarbetare gör vi detsamma för vi tror att motiverade, engagerade och välmående medarbetare gör så mycket bättre ifrån sig!

Är vi idag din IT-partner så kan du känna dig trygg med att vi kommer att kämpa hårt för att behålla det förtroendet! Är vi det inte så hoppas jag att vi en dag får chansen. Vi kommer att göra allt för att du inte ska ångra det!

Och tveka inte att höra av dig om du synpunkter på oss eller idéer om hur vi kan bli ännu bättre!

Niklas Tiger, VD

Mer information