Vad är Norrmoln®?

Köp IT-funktioner via nätet

Norrmoln® är en tjänst från Hi5 (www.hi5.se) där du kan köpa hela eller enstaka IT-funktioner, direkt via Internet. Allt från epost till egna verksamhetssystem.

Det bästa av allt är att all datorkraft och teknisk utrustning finns hos oss. Följaktligen tar vi hand om bekymret med uppgraderingar, lagringsutrymmen, backuper och säkerhet. Du köper så mycket du vill, när du behöver det. Och får en klar månadskostnad att budgetera för – ungefär som med din elräkning.

Snabbt och enkelt med hjälp av standardpaket

Vi erbjuder ett flertal standardpaket med låg månadskostnad och utan startavgift. Dessa kan du vara igång med redan imorgon! Du kan också utgå ifrån något av dessa paket och anpassa det exakt efter dina unika behov.

Paket anpassade för unika behov i olika branscher!

Vi använder våra många års erfarenheter av att bygga lösningar för företag och organisationer i olika branscher för att ta fram anpassade paket som utgår ifrån respektive bransch unika behov. Vi fyller löpande på med nya branschpaket, så om du inte hittar just din bransch, hör av dig till oss så får du veta vad vi kan skapa för just din verksamhet!

Läs mer om fördelarna med Norrmoln.

Vill du veta mer om vad Norrmoln kan innebära för just ditt företag? Kontakta Christer, Micke, Maria eller Jonnie här till höger!

Mer information