WORKPRO-paketet

749

kr/mån
paket-workpro-big

En kraftfull IT-lösning med extra allt!

Med Norrmolns WORKPRO-paket får du en komplett IT-lösning med extra kapacitet! Du alla fördelar av delad e-post och kalender, hemkataloger, gemensam lagring och Intranät, men med extra lagringskapacitet och ett mer avancerat Officepaket än i WORK-paketet!

Nå din IT-miljö oavsett var du befinner dig!

Med Norrmoln och WORKPRO-paketet får du inte bara en toppmodern IT-lösning med det senaste inom e-post, Intranät och personliga programvaror såsom Word, Excel och Powerpoint.  Du får också en lösning som du och dina medarbetare kan komma åt oavsett var de befinner sig. E-post och kalender har du tillgänglig i mobilen och ditt skrivbord med dina dokument och program kommer du åt från vilken Internetansluten dator som helst. Enkelt och smidigt!

100 % anpassningsbart

Med en lösning i Norrmoln kan du anpassa din IT-miljö helt efter ditt företags individuella behov. Har du ett ekonomisystem, ett löneprogram eller någon annan applikation som du och dina medarbetare behöver åtkomst till? Inga problem! Vi ser inte bara till att ni kommer åt det precis lika enkelt som alla era andra program, vi sköter också backuptagning och uppdateringar om du så önskar!

Administrera själv dina användarkonton

I tjänsten ingår ett webbaserat verktyg som gör det möjligt för kundens administratör att bland annat lägga upp användare, byta lösenord, skapa distributionslistor och hantera globala kontakter.

Säkert och miljövänligt!

Med en lösning från Norrmoln är din information i säkert lagrad i vår moderna drifthall och backup sker automatiskt varje dag. Allting underhålls och uppdateras av oss utan att du märker något. Behöver du hjälp har du din IT-avdelning endast ett telefonsamtal bort!

Eftersom infrastrukturen i Norrmoln delas mellan många företag  är Norrmoln också ett bra miljöval. Hi5 är miljöcertifierade enligt ISO14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO9001.

Paketinnehåll

Mer information