Sharepoint

Arbeta effektivt tillsammans med Sharepoint

I Norrmoln kan du snabbt skaffa dig en effektiv plats för ditt företag att samarbeta och dela information. SharePoint är en lösning för att snabbt och enkelt skapa webbplatser för att dela information, hantera dokument från början till slut, och publicera rapporter som hjälper alla att fatta bättre beslut.

Bättre, snabbare, smartare

Med SharePoint kan du och dina kolleger arbeta bättre, snabbare och smartare. Du kan få tag på rätt personer och rätt information vid rätt tidpunkt så att du kan fatta bättre beslut och bli mer produktiv. Det är dessutom smidigt att arbeta i SharePoint, för gränssnittet är välbekant och direktkopplat till Microsoft Office.

Samarbeta bättre

​Kommunicera med dina kolleger på nya och kreativa sätt. Hitta och samarbeta med personer som har rätt färdigheter, expertis och delade intressen.

Arbeta snabbare

​Bli snabbt mer produktiv. SharePoint fungerar effektivt med teknik du redan använder, bland annat Microsoft Office, Microsoft Exchange Server och Microsoft Unified Communications.

Arbeta smartare

​Fatta bättre affärsbeslut. Leta enkelt reda på rätt affärsinformation, oavsett vem som skapade den, vilket format den har eller var den finns.

Varför använda SharePoint?

Funktionerna i SharePoint samverkar till att hjälpa ditt företag att snabbt uppfylla föränderliga affärsbehov. Med SharePoint kan de anställda dela med sig av idéer och expertis, skapa anpassade lösningar för specifika behov och hitta rätt affärsinformation så att de kan fatta bättre beslut. Inom IT hjälper SharePoint dig att minska kostnaderna för utbildning och underhåll, spara tid och kraft, och fokusera på viktigare affärsfrågor.​

sharepoint

Mer information

  • PRISER

    För aktuella priser, kontakta oss på 090-250 00