EasyClient

Hantera dina arbetsplatser från Norrmoln

Varför ägna tid åt att manuellt installera och sköta om dina bärbara och stationära arbetsplatser? Med hjälp av Norrmoln EasyClient kan detta nu ske helt automatiskt!

Norrmoln EasyClient är en molnbaserad, nyckelfärdig distributionsplattform som ersätter behovet av att själv installera, konfigurera och underhålla ett system för ändamålet. Allt levereras från molnet där du kan installera operativsystem, programvaror och uppdateringar med bara ett par klick i administrationsgränssnittet. I tjänsten ingår underhåll, uppdateringar och support för operativsystemsimages, hårdvaruprofiler och applikationspaket.

Det enda dina medarbetare behöver fundera på är sina arbetsuppgifter – resten bara fungerar!

Vill du ta ytterligare ett par steg mot en helt underhållsfri arbetsplatsmiljö kan du lägga till tjänsterna Funktionsdrift och eller Funktion-PC. Funktionsdrift är ett totalåtagande för arbetsplatserna och vänder sig till dig som själv vill äga din PC-utrustning. Funktions-PC är till för dig som vill hyra dina arbetsplatser som tjänst, “inklusive allt”.

Som tillval eller som separat tjänst kan du också välja ett kostnadseffektivt och fjärrmanövrerat virusskydd till alla dina arbetsplatser.

Testa vår tjänst EasyClient och bli ytterligare en nöjd kund av en helt suverän tjänst för att skapa effektiva medarbetare!

Vill du veta mer?

Ange din mailadress i fältet nedan så får du vårt produktblad direkt till din mailinkorg!


Norrmoln-easy-client-box

Mer information

  • PRISER

    För aktuella priser, kontakta oss på 090-250 00