EasyClient

Hyr din arbetsplats inklusive allt!

Med Norrmolns Funktions-PC hyr du dina arbetsplats och vi sköter allt. Med detta slipper du binda upp kapital och kan alltid åtnjuta väl fungerande arbetsplatser för dina användare. Välj från ett smörgåsbord av bärbara och stationära modeller utifrån dina användares olika behov.

Smidigt, enkelt och kostnadseffektivt!

Med Norrmolns Funktions-PC slipper du alla bekymmer med dina användares datorer. Du väljer bara vilken typ av arbetsplats och vilken prestanda dina användare ska ha. Vi sköter resten. Allt till en fast avgift per arbetsplats och månad!

Fördelar med Funktions-PC

 • Du slipper äga datorer och låsa ditt kapital
 • Du får en enhetlig datormiljö med hög driftsäkerhet
 • Vi tar hand om leverans, installationer, säkerhets-uppdateringar etc.
 • Vi tar hand om garantier och licenser
 • Vi tar hand om din gamla utrustning på ett miljövänligt sätt
 • Mindre krångel och mer effektiv arbetstid för användaren.

100 % anpassningsbart

Med Norrmoln Funktions-PC får du en dynamisk IT-kostnad utifrån ditt företags specifika behov. Du betalar bara för det du behöver, per arbetsplats och månad. Har du behov av att förändra antalet arbetsplatser är det inga problem, inte heller om du vill lägga till eller ta bort programvaror. Det mesta sköter vi på distans, automatiskt eller via fjärruppkoppling.

Bekymmerfri IT på riktigt!

Om en dator krånglar installerar vi om den snabbt och smidigt, eller byter ut den mot en ny färdiginstallerad PC. Nya program och säkerhets-uppdateringar installerar vi automatiskt. Ominstallationer och uppgraderingar schemalägger vi till tider när det passar bäst, tex på natten. Vi ser helt enkelt till att du alltid har en uppdaterad och väl fungerande arbetsplats.

Säkert och miljövänligt!

Vi tillhandahåller miljövänliga och energisnåla datorer och bildskärmar från miljöcertifierade tillverkare. Vi kan också erbjuda energibesparande funktioner såsom att efter arbetsdagen automatiskt stänga av datorer som glömts på . Om du så önskar tar vi också hand om dina gamla datorer och ser till att de återvinns på ett säkert och miljövänligt sätt,

Hi5 är miljöcertifierade enligt ISO14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO9001.

moln-pc-pc

Mer information

 • PRISER

  För aktuella priser, kontakta oss på 090-250 00

 • Christer Granberg

  Försäljningschef
  090-25 015
  0730-60 12 15
  Christer.Granberg@hi5.se