E-post

Slipp spam och virus i din e-post!

Med Norrmolns E-postskydd får du ett effektivt skydd mot virus och spam i din e-post. Vår lösning bygger på världsledande teknik som reducerar mängden spam med 99,5%. Det betyder mindre irritation för de anställda och ökad produktivitet. Filtrering sker på både inkommande och utgående e-post vilket också skyddar ditt företag från att skicka skräppost och virus till andra! Bekymmersfri e-post när den är som allra bäst!

Skydda din egen e-postserver eller dina e-postlådor i Norrmoln!

Oavsett om du vill filtrera e-post till och från din egen e-postserver eller om du vill ge dina e-postlådor i Norrmoln ett extra skydd är detta tjänsten för dig! För dig med egen e-postserver konfigureras tjänsten så att all e-post till och från företaget går via Norrmolns E-postskydd. Ingen extra hård- eller mjukvara behövs, utan  allt som krävs är en justering av konfigurationen i e-postservern, och att ditt företag har en egen e-postdomän på Internet.

Enkel och flexibel kontroll via webbgränsnittet

Norrmolns E-postskydd administreras från ett webbgränssnitt. I gränssnittet finjusterar du ditt spam- och virusskydd, vad som ska hända med e-post som innehåller virus och vilken typ av e-post som inte ska behandlas som spam. Man kan också styra hur ofta man vill få rapporter och vad de ska innehålla. Justeringar för hur bifogade filer ska behandlas styrs också i webbgränssnittet.

Kompletterande säkerhet till din anti-viruslösning

Norrmoln E-postskydd eliminerar inte behovet av en anti-viruslösning internt på företaget utan ska snarare ses som ett komplement till befintligt virusskydd. Lösningen fungerar som ett extra säkerhetslager där risken är som allra störst!

Prissättning

Norrmoln E-postskydd licensieras per e-postlåda och månad. Antalet e-postlådor kan ökas eller minskas allt eftersom behoven ändras.

e-post-skydd

Mer information

  • PRISER

    För aktuella priser, kontakta oss på 090-250 00