EasyX

Få bättre kontroll över din IT med Norrmolns EasyX-tjänster!

Ansvarar du för din organisations IT-miljö men har svårt att få tiden att räcka till? Då kan Norrmolns EasyX-tjänster vara lösningen!

Norrmolns EasyX-tjänster är nyckelfärdiga molnbaserade tjänster som syftar till att förenkla hanteringen av delmängder av en IT-miljö. Ofta handlar det sådant som bara måste fungera men inte alltid är så givande eller utvecklande att lägga IT-avdelningens tid på. EasyX-tjänsterna vänder sig till dig som själv vill hantera din IT, men söker enkla och funktionella lösningar på delar av det som krävs för att upprätthålla en driftsäker IT-miljö. Allt för att du och din IT-avdelning ska kunna lägga tiden på det som är allra viktigast i utvecklingen av IT.

EasyX-tjänsterna går snabbt att komma igång med och de flesta kan du få testa innan du bestämmer dig! Precis som med alla andra tjänster i Norrmoln så betalar du bara för det du nyttjar och kan helt dynamiskt växa och krympa med de eller de tjänster du vid varje tillfälle önska nyttja.

I EasyX-portföljen hittar du följande molntjänster:

Hantera installationer av dina arbetsplatser
helt automatiskt. Enklare kan det inte bli!
En fullskalig proffslösning för backup av både dina servrar och arbetsplatser
Låt vår molntjänst övervaka alla dina kritiska nätverksresurser och få larm innan något som äventyrar din driftsäkerhet hinner inträffa! Analysera din IT-miljös säkerhetsbrister och åtgärda dem innan något otäckt hinner hända!
En molnbaserad lagringsenhet som är åtkomlig från alla dina enheter såsom PC, Mac, iPhone, iPad, etc. Håll koll på dina IT-tillgångar från inköp till avveckling. Ett intelligent inventarieregister som ger dig kontrollen du tidigare bara drömt om!
norrmoln-easyx-box

Mer information