EasyX

Ta tillbaka kontrollen över verksamhetens information!

Allt fler medarbetare använder molnbaserade tjänster för att dela känslig verksamhetsinformation med leverantörer, kunder, partners och varandra. De synkroniserar data till sina personliga enheter och datorer hemma, allt i ett försök att få sitt jobb gjort snabbare och enklare. Ofta sker det också utan IT-avdelningens medgivande.

Detta är Dropbox-tjänsternas otäcka baksida! Resultatet är att känslig verksamhetsinformation lagras på servrar utanför organisationens kontroll, bortom policys och riktlinjer och kanske till och med utanför landets gränser. Risken för säkerhetsöverträdelser och dataläckage som kan skada verksamheten är således enorm!

Norrmoln introducerar EasyDrive!

Norrmoln EasyDrive är lika enkel att använda som Dropbox, men utan att du tappar kontrollen över din verksamhets känsliga information. All information lagras i Norrmolns säkra datacenter och du kan själv styra åtkomsten så att den överensstämmer med de policys och riktlinjer som gäller för just din verksamhet. Tjänsten administreras av en organisation du litar på (och i avtal kan kan reglera affärsvillkor med) och integrerar i Norrmolns befintliga infrastruktur med fysiskt skalskydd, reservkraft, intrångsskydd, intrångsdetektion, övervakning, lagring, backup, mm.

Enkelt, inuitivt och användarvänligt!

Norrmoln EasyDrive är enkel och intuitiv att använda genom ”drag and drop” funktion, enkel “peka och klicka”-delning av filer, tillgång till filer genom det lokala filsystemet eller via en webbsida samt intuitiv åtkomst till filer från mobila enheter. EasyDrive har fullt stöd för Windows-, Mac OS- och Linuxbaserade desktops samt Android, iPhone och iPad. Allt med fördelen att du bibehåller kontrollen över din verksamhets känsliga information!

Tro oss inte på vårt ord – testa själv kostnadsfritt!

Äventyra inte din kritiska verksamhetsinformation en dag till. Kontakta oss så får du kostnadsfritt testa Norrmoln EasyDrive redan idag!

Miljövänligt!

Att välja tjänster från Norrmoln är också ett bra miljöval! All energi som krävs för att driva Norrmoln kommer från förnyelsebara energikällor, och vi arbetar kontinuerligt med att minska vår miljöpåverkan. Hi5 är miljöcertifierade enligt ISO14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO9001. Kontakta oss om du vill veta mer om vårt miljöarbete!

Norrmoln-easy-drive-box

Mer information